Friday, May 18, 2012

Vahepala: Kampaania - parema turisminduse nimel

Te peate neid kampaania videosid vaatama!

See kampaania on eelkõige suunatud Makedoonia avaliku sektori töötajatele, et kutsuda neid üles olema turistide vastu sõbralikumad. Oi, need videod on naljakad. Mina ei ütleks, et siinsed inimesed ei ole turistide vastu sõbralikud või ei austa neid. Me meeldime neile väga. Lihtsalt tundub, et nad vahel ei mõista et võõramaalase kombed võivad olla teistsugused ja seetõttu ei tasu nn kohe alguses peale lennata ja meid ära hirmutada. Relax! Me kahjuks ei pruugi alguses lihtsalt samal levelil olla.

Kuna meie korter asub kesklinnas, samas majas koos suure hulga erinevate baaridega, siis see video ajas mind küll kohe kõvasti naerma. Nii see on ja suve poole läheb tõenäoliselt veel PALJU hullemaks. Mis seal ikka. Tuleb siis ise ka baaridesse lällama minna, et mitte end häirida lasta :D Teisi vaadake siit või YouTubest ise ;) 

2 comments:

  1. Kujutan ette, et ka eestis oleks 90ndate alguses selliseid videosid vaja olnud :) Isegi hetkel see takso video tundus täitsa sobilik eestile :)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ja ma ei ole siiani aru saanud, mis värk selle akende mitte avamisega ikka on. mingi tuule ja külma saamise kartus ja saastatus.. ma pean veel uurima seda kärts.. ja kui välismaalase käest ikka takso eest topelt summat küsitakse, siis see on ka nii krdi nõme.. välismaalne ei võrdu rohkem raha.. aga seda siin kõik arvavad. neil on siin mingi ilus hehelesinine EU unistus.. get over it!!!

    ReplyDelete